Főmenü

PARISAT

A semmiből milliárdos céggé válni

Az 1980-as évek elejétől kezdtünk foglalkozni nagytávolságú földfelszíni TV-vétellel (TV-DX) és a hozzá tartozó antennák, forgatószerkezetek, valamint erősítők tervezésével, készítésével. Az első saját gyártású 220 cm-es parabola antennánk és beltéri egységünk 1986-ban már üzemelt. Cégünk hivatalosan 1991. július 01. napján lett bejegyezve. Ekkor kezdtük meg vállalkozói szinten a kábeltelevíziós hálózatok építését, karbantartását, majd később üzemeltetését. Először Kazincbarcika vonzáskörzetében tevékenykedtünk Parasznya – Borsodszirák – Aggtelek - Királd települések által behatárolt területeken, majd amikor arra igény jelentkezett a szükséges tervek és engedélyek birtokában Kazincbarcikán is elindítottuk szolgáltatásainkat. Mára a térség meghatározó távközlési szolgáltatójává fejlődtünk. Magyarországon a legjelentősebb 10 kábeltévé és internet szolgáltató között tartanak számon, köszönhető ez folyamatos fejlesztéseinknek, beruházásainknak és előretekintő gondolkodásmódunknak.

Helyben erősnek maradni

Szolgáltatási területeink közül Kazincbarcika tölti be a központi szerepet, ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleinket magas színvonalon és igényes környezetben tudjuk kiszolgálni. Kazincbarcika és a környeztében lévő térségi települések kábelkommunikációs ellátásának stabil, hosszú távú biztosításához fontosnak tartottuk egy modern, saját tulajdonú székház létrehozását, amely ügyfélszolgálat és fejállomás is egyben. Az 50% pályázati támogatással elkészült impozáns épület környezethez illő, modern és a város egy igazán frekventált helyén található. Az épületen belül igényesen kialakított, 5 pulttal, ügyfélhívóval, pihenőkkel és gyereksarokkal felszerelt Ügyfélszolgálati Irodánkban képzett adminisztrátorok szolgálják ki a kazincbarcikai és a környező településekről érkező Ügyfeleinket. Ugyancsak az épületben kapott helyet a műszaki ügyelet és az ehhez tartozó helyiségek. Helyben vagyunk, ezért egy hibabejelentés esetén, akár pár percen belül már az ügyeletes informatikus-műszerész kollégánk meg is tudja kezdeni a javítást. A centralizált ügyeleti (hibaelhárító) rendszer minden egyes eleme jól felszerelt és tartalékokkal rendelkezik.

Kiváló eszközök = kitűnő szolgáltatás

Fejállomásunk és Szerverparkunk összes eleme modern, kiváló minőségű és kábeltévé, internet, valamint telefon szolgáltatásaink mindegyike redundáns, azaz többszörösen biztosított. Központi eszközeink folyamatos áramellátását pedig egy nagyteljesítményű komplex szünetmentes áramforrás biztosítja. Részünkről rendkívül fontosnak tartjuk a be- és kimeneti redundanciát, amellyel minimálisra csökkenthetjük a nagykereskedelmi partnereinktől érkező szolgáltatások esetleges kieséseit, ezáltal a saját szolgáltatásaink biztonságát növelhetjük, így tovább emelve szolgáltatási színvonalunkat. Központunkban és hálózatainkban is a mai kornak megfelelő, sőt sokszor az indokoltnál jobb minőségű és többet tudó berendezéseket, eszközöket építünk be. Mindig előre látóak vagyunk és számítunk a bővülés, növekedés lehetőségeire, tartalékokat képzünk. Nemzetközi szakmai kiállításokon veszünk részt és kollégáink szakmai továbbképzésére is nagy gondot fordítunk. Kiterjedt optikai hálózatainkon nagyon sokféle szolgáltatást szinte azonnal el tudunk indítani.

Fontos számunkra, hogy bevételeink egy részéből az arra rászoruló gyermekeket, embereket, egyesületeket és a térségben lévő Iskolákat, Közintézményeket és Önkormányzatokat támogassuk.

Sok éves kitartó tagságunk szakmai elismeréseként több alkalommal kaptunk a Magyar Kábelkommunikációs Szövetségtől oklevelet és érmet. Több alkalommal jelent meg rólunk írás a médiában: cikk1, cikk2, cikk3, cikk4, cikk5.

Kitartás, elhivatottság, megbecsülés

Köszönettel tartozunk kollégáinknak, akik lelkiismeretes, odaadó munkavégzésükkel segítik cégünk fejlődését, kitartanak mellettünk jóban, rosszban. Mindig számíthatnak ránk.

 

Köszönetünket fejezzük ki a helyi Önkormányzatoknak, hogy bennünket bíztak meg településeik kábeltévé hálózatának kiépítésével, összekapcsolásával. Köszönjük a térségben élő embereknek, amiért türelemmel és megértéssel fogadják a kábeltelevíziózásban lezajlott rengeteg változást, kitartanak mellettünk, helyi vállalkozás mellett és bizalmat szavaznak nekünk, valamint igénybe veszik szolgáltatásainkat.

KÖSZÖNJÜK!

Webmail

Az alábbi Webmail felületek közül választhat: